TAB sdružuje podnikatele / Franšízant pomáhá manažerům firem založením poradního boardu. Počáteční investice do podnikání je od 250 000 Kč.
Středa
20.12.2023
Celosvětová franšíza The Alternative Board poskytuje manažerské a konzultační poradenství přes 30 let. V Česku poptávka po jejich službách roste, a proto hledají nové franšízanty.
 

Volné regiony, ve kterých mohou noví franšízanti rozjet vlastní podnikání s TAB jsou například na severu Čech i Moravy, v jižních Čechách, v Plzeňském regionu a také na Vysočině. Franšízanti, kteří chtějí podnikat s TAB, by měli být především komunikativní, mít podnikatelského ducha a ideálně mít i zkušenosti z consultingu/mentoringu. Koncept TAB Board je založen na sdílení praktických zkušeností z vedení firem mezi zkušenými podnikateli v Boardech, které jsou certifikovaným způsobem facilitovány a vedeny. Tyto boardy jsou určeny pro majitele malých či středních firem, kde si navzájem sdílí své praktické zkušenosti z vedení svých firem, podporují se a inspirují.

Naši franšízanti získávají propracovaný a ověřený koncept, který obsahuje několik klíčových komponent, na kterých je služba TAB postavena. Kromě balíčku produktů a komplexního úvodního školení je to také podpora v terénu při rozjezdu byznysu franšízanta v jeho regionu. Dále pravidelný individuální koučink a tzv. Peer Boardy s dalšími franšízanty, on-line webináře v rámci vzdělání, možnost využívat strategický nástroj TAB pro vlastní podnikání a mnoho dalšího,” vyjmenovává Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board pro Českou a Slovenskou republiku.

Franšízanti TAB Boardu mají exkluzivitu ve svých regionech, takže si navzájem vůbec nekonkurují. Z toho plyne výhoda vzájemné podpory, spolupráce a plné otevřenosti mezi jednotlivými regionálními franšízanty. Důvodů, proč toto podnikání má stále velký potenciál, je mnoho. Menším firmám chybí širší management. Proto je výměna zkušeností, zpětná vazba na svá rozhodnutí s dalšími manažery a jejich podpora při rozhodování důležitá.

Vzájemné sdílení znalostí a zkušeností v TAB Boardech šetří náklady členů TAB za externí konzultanty a případná špatná manažerská rozhodnutí. Mezi členy, kterými jsou obvykle majitelé ze středních společností, CEO nebo jednatelé společností, najdete zástupce z nejrůznějších odvětví, jako jsou služby, gastronomie, finance, výroba, IT a mnoho dalších. 


OBCHODNÍ VIZITKA

  • Země původu: USA
  • Rok vzniku: 1991
  • V ČR od: 2013
  • Počet zemí: 25
  • Počet franšízantů ve světě: 360
  • Počet franšízantů v ČR: 13 
  • Počet klientů: 4900
  • Počet firem, kterým TAB pomohl prosperovat: 25k+
  • Hrubý příjem firem pracujících s TAB: 29,3 mld USD
  • Odvětví zastoupená v členské základně TAB: 1 100
  • Počet TAB boardů po celém světě: 500+

Pomoc podnikatelům / Boardy jsou určeny především pro majitele malých či středních firem.