Moderní styl / Budoucí franšízant otevře pobočku v moderním designu a s atraktivním sortimentem. Místo s velkou frekvencí lidí si musí vytipovat.
pondělí
29.01.2024
Prodejny PONT to go neboli Pohodlný Obchod Na Trase potkáváte na mnoha frekventovaných místech. Čím novým chce franšízová síť zaujmout zákazníky?
 

V roce 2023 se ve franšízovém řetězci PONT to go zaměřili především na modernizaci stávající sítě prodejen podle současných nároků zákazníků. Mezi největší inovace patří rozšíření čerstvě připravovaného sortimentu a přibyly také samoobslužné kavárenské koutky: „Kromě rozšiřování nabídky čerstvě připravených produktů, jako jsou bagety, sendviče a hot dogy, zavádíme také například sushi sety, bio moravská vína či veganské alternativy k běžným potravinám. Posilujeme také spolupráci s regionálními výrobci,“ vysvětluje novinky ve franšízovém řetězci jeho generální ředitel Ing. Marek Cagášek, BA.

Letos připravují nové prodejny v Plzni a Českých Budějovicích a jsou otevření také novým akvizicím. „Pro naše koncepty jsou podstatné lokality, kde je velká průchodnost potenciálních zákazníků. Mohou to být dopravní uzly, office centra, zdravotnická zařízení či například vysokoškolské kampusy. Koncepty jsou připraveny pro rozvoj jak formou vlastních provozů, tak formou franšízové spolupráce, kterou jsme si už v českém prostředí úspěšně vyzkoušeli v Opavě,“ uvádí k možnostem spolupráce pan Cagášek.

Další potenciál pro rozvoj byznysu vidí franšízor v intenzivnějším využití datové analytiky a moderních technologií, včetně samoobslužných pokladen. Snaží se také o odpovědné podnikání s investicemi do energeticky úsporných technologií a snižováním odpadu.

Co by z PONT to go vzkázali závěrem pro zájemce o podnikání pod touto značkou: „Nejpodstatnější v našem typu podnikání je vhodný prostor. Partnerovi s jeho výběrem pomůžeme, ale je na něm, aby ho objevil. Disponujeme však nástroji pro zhodnocení toho, zda projekt bude či nebude úspěšný a vše ostatní od nás obdrží v rámci franšízového servisu. Další podstatnou věcí pro nás je nadšenost do projektu a osobní angažovanost.“


Sázka na kolemjdoucí / Franšízový koncept PONT to go stojí na vybrané nabídce nejžádanějších potravin, lahůdek, drogistického zboží a rychlého občerstvení.